Malzemeler:
1 tane lahana
2 su bardağı pirinç
3 yemek kaşığı salça
2 tane soğan
Pul biber
Karabiber
2 çay kaşığı nane
Maydanoz
1 su bardağı sıvı yağ
Tuz.
Yapılışı:
Lahanayı geniş bir kapta haşlayın.
2 çay kaşığı nane
Maydanoz
1 su bardağı sıvı yağ
Tuz.
Yapılışı:
Lahanayı geniş bir kapta haşlayın.
Soğanları doğrayın yağda kavurun.
Diğer malzemeler ve baharatları ekleyin.
Pirinci ekleyip 2 su bardağı kadar su koyun pişirin.
Lahanaları geniş bir kaba yufka gibi uçları dışa taşacak şekilde serin.
İç malzemesini yayın.
Lahananın sarkıtılan kısımları ile içe doğru kapatın.
Biraz sıvı yağı su ve tuzunu da ekleyip pişirin.
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder