Malzemeler:
1 kilo kereviz
3 adet patates
3 adet havuç
3 adet soğan
Taze nane yaprağı
Taze sıkılmış portakal suyu (1.5 bardak)
Tuz
Sıvı yağ
Yapılışı:
Kerevizi küçük küpler halinden doğrayın.
Taze sıkılmış portakal suyu (1.5 bardak)
Tuz
Sıvı yağ
Yapılışı:
Kerevizi küçük küpler halinden doğrayın.
Soğanları ve havucu da aynı doğrayın
Tencerede sıvıyağı ile havucu ve soğanı kavurun.
Doğradığımız kereviz, patatesi de ekleyip kavurun.
1,5 su bardağı portakal suyunu ekleyin.
Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Servis yaparken taze nane yaprağı kullanabilirsiniz.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder