250 gram kuşbaşı et
3 adet patates
2 adet havuç
2 adet kabak
2 adet soğan
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
Sıvı yağ
2 adet kabak
2 adet soğan
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
Sıvı yağ
Karabiber
Pul biber
Tuz
Yapılışı:
Tencerede orta doğranmış soğan ve eti sıvı yağda suyunu çekene kadar kavurun.
Pul biber
Tuz
Yapılışı:
Tencerede orta doğranmış soğan ve eti sıvı yağda suyunu çekene kadar kavurun.
Suyunu çekince salça, doğranmış patates,havuç,sarımsak,kabak,tuz ve baharatları ekleyip su ekleyip kısık ocakta pişirin.
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder