KEKİKLİ BİFTEK



Malzemeler:
1 kg biftek
3 adet kuru soğan
3 adet sivri biber
3 adet domates
2 kaşık yoğurt
2 kaşık salça
Kekik
Pul biber
Tuz
Sıvı yağ

Yapılışı:
Bifteklik eti dilimleyin,bir gün önceden terbiyeleyin (soğanları robotta çekin yada rendeleyin,salçayı,yoğurdu,1 çay bardağı sıvı yağı,kekiği, pul biberi karıştırın).
Eti bu karışımın içine koyup 1 gece bekletin.
Yanmaz tavaya sıvı yağ koyup etlere tuz serperek pişirin,servis tabağına alın.
Aynı tavaya önce biberleri,sonra domatesleri doğrayıp koyun.
Tuzunu atıp karıştırın,etlerin üzerine gezdirin.
Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder